• Wij houden van cijfers
    én van mensen

Over ons

Het team van G&P Accountants en Adviseurs werkt vanuit Schagen en bestaat uit nuchtere Noord-Hollandse dames en heren die van cijfers houden. En van mensen.

Daarom brengen wij u graag met uw cijfers in de wolken, letterlijk en figuurlijk. Omdat dat prettig werkt en kopzorgen scheelt. Wij helpen u een stabiele financiële situatie te bereiken en behouden. Dan kunt u vrij ondernemen en blijft er meer vrije tijd over.

U kunt ons bellen of mailen, maar nog liever zien wij u in persoon. Want ons contact begint aan tafel. Wij hebben er zin in.

Uw gegevens in de cloud

Financieel inzicht waar en wanneer u wenst. Dat wilt u toch ook? G & P maakt de papierwinkel digitaal. Het bespaart u geld én papieren rompslomp.

Wij maken de gegevens toegankelijk via de cloud zodat u via het internet, op elk gewenst moment inzage heeft in uw financiële stand van zaken. Veilig en afgeschermd voor derden. Zo bepaalt u zelf wanneer u informatie tot u neemt. Uiteraard actualiseren wij uw gegevens tussentijds en ontvangt u de rapportages desgewenst op papier.