G&P Accountants en Adviseurs

Met uw cijfers in de wolken. Voor digitaal overzicht en inzicht.

• Accountancy
• Administratie
• Fiscaal
• Advies
• Lonen

Contact

Accountancy

G&P Accountants verzorgt de financiële verantwoording van uw bedrijf; jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. U kunt rekenen op deskundig en betrouwbaar advies en een discrete uitvoering.

Administratie

Uw administratie op orde en overal inzichtelijk.
Onze medewerkers houden uw informatie up-to-date zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Ons administratieve pakket omvat uw inkoop, verkoop en bankgegevens die we vervolgens interpreteren en rapporteren.

Fiscaal

Uw fiscale zaken op orde.
Onze fiscaal adviseurs verzorgen het voor u. Bezwaarschriften, aanvragen van toeslagen en belastingaangiften voor uw bedrijf, maar ook bij schenking en na verlies waarbij u erft.

Advies

 Wij brengen uw financiële, administratieve en fiscale zaken op orde. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat u ook nodig heeft op financieel en bedrijfseconomisch gebied, onze adviseurs voorzien u van passend advies.

Lonen

Uw loonzaken op orde.
De administrateurs van ons loonservicebureau verzorgen de volledige salaris- administratie, regelen arbeidscontracten, subsidies en begeleiden bij ontslag en verzuim. Helder en inzichtelijk voor u en uw personeel.

G&P Accountants en Adviseurs

Met uw cijfers in de wolken. Voor digitaal overzicht en inzicht.

Vanuit Schagen bedienen wij u met een hecht team van accountants en financieel adviseurs. Is Noord-Holland ver van uw bed? Afstand speelt geen rol.
Wij maken graag kennis met u in uw eigen omgeving. Onze samenwerking begint aan tafel. En daarna? Zomer of winter, de cloud is er altijd. Voor real time informatie op elk gewenst moment.

Onze klanten

Particulieren, het mkb, horeca, bewindvoerders, garagebedrijven, bouw.
Wij zijn er voor iedereen. Sluit u aan?

Klanten vertellen

Ik ben uit onvrede bij mijn oude accountant weggegaan. Alles werd pas op het laatst geregeld. Altijd wachten op antwoorden. Bij G&P Accountants gaat het totaal anders aan toe. Antwoorden meestal dezelfde dag en soms zelfs op zondag.

Henk Vervoort

Heerlijk alles digitaal. G&P Accountants en Adviseurs is een kantoor dat met zijn tijd mee gaat.

Sanne Kuijpers

G&P Accountants en Adviseurs is niet zomaar een accountant, het is een partij die met je meedenkt en een samenwerkende partner.

Sinds ik G&P Accountants en Adviseurs ken heb ik geen omkijken meer naar mijn financiën en dat is waar je als ondernemer op zit te wachten. Duidelijkheid over maandbedragen en ik kan me bezig houden met wat ik belangrijk vind en dat is ondernemen.

Carolien Tollenaar

Daarom Gorter en Partners

Persoonlijk contact

Nuchter én in de wolken

Ruim 25 jaar ervaring

Nuchter én in de wolken

Advies en uitvoering

Nuchter én in de wolken

Het laatste nieuws