• De som der delen is
  meer dan het geheel.

  advies voor ondernemers

In de dagelijkse praktijk loopt u als ondernemer regelmatig tegen vraagstukken aan waar u misschien een deskundig advies over wenst. Bijvoorbeeld grote investeringen, de uitrol van nieuwe bedrijfsactiviteiten, herfinanciering, maar misschien ook zakelijke tegenvallers. De adviseurs van G&P staan altijd voor u klaar. Wij hebben inzicht in alle bedrijfsinformatie en de kennis en ervaring om u bij te staan met een degelijk en betrouwbaar advies. De deur staat altijd open en een afspraak is zo gemaakt.

Wij gaan graag met u om tafel voor:

Fiscaal advies
Het Nederlandse fiscale recht lijkt ingewikkeld. Wij maken u wegwijs in de wirwar van regels en wetgeving.

Bedrijfseconomisch advies
Bent u ondernemer of van plan dat te worden? Wij ondersteunen u bij het opzetten en verbeteren van ondernemersactiviteiten en resultaten.

Lonen, personeelszaken, Human Resource Management
Het hoort allemaal bij het ondernemerschap. Wij helpen u een handje.

Automatiseringsadvies
Ondernemen is mensenwerk, maar u bent gebaat bij een goed administratie- en computersysteem. CRM, ERP, het juiste netwerk. Ook op IT-gebied adviseren wij.

Uw adviseurs

Het juiste advies ontvangt u van mr. Ronald Gorter RB, Frank Gorter AA, Cees Natter AA, Maarten Sijm AA, drs. Rutger Veenboer en mr. Fons van Haastrecht.

 • Advies
 • Financieel
 • Bedrijfseconomisch
 • Fiscaal
 • Wetgeving
 • Ondernemers
 • Starters
 • Lonen
 • Personeeslszaken
 • HRM – CRM – ERP-IT

Uw gegevens in de cloud

Financieel inzicht waar en wanneer u wenst. Dat wilt u toch ook? G&P maakt de papierwinkel digitaal. Het bespaart u geld én papieren rompslomp.

Wij maken de gegevens toegankelijk via de cloud zodat u via het internet, op elk gewenst moment inzage heeft in uw financiële stand van zaken. Veilig en afgeschermd voor derden. Zo bepaalt u zelf wanneer u informatie tot u neemt. Uiteraard actualiseren wij uw gegevens tussentijds en ontvangt u de rapportages desgewenst op papier.

De diensten van G&P Accountants en Adviseurs

G&P Accountants en Adviseurs verzorgt de financiële verantwoording van uw bedrijf; jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. U kunt rekenen op deskundig en betrouwbaar advies en een discrete uitvoering.

Lees hier meer >>

Uw administratie op orde en overal inzichtelijk. Onze medewerkers houden uw informatie up-to-date zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Ons administratieve pakket omvat uw inkoop, verkoop en bankgegevens die we vervolgens interpreteren en rapporteren.

Lees hier meer >>

Uw fiscale zaken op orde. Onze fiscaal adviseurs verzorgen het voor u. Bezwaarschriften, aanvragen van toeslagen en belastingaangiften voor uw bedrijf, maar ook bij schenking en na verlies waarbij u erft.

Lees hier meer >>

Wij brengen uw financiële, administratieve en fiscale zaken op orde. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat u ook nodig heeft op financieel en bedrijfseconomisch gebied, onze adviseurs voorzien u van passend advies.

Lees hier meer >>

Uw loonzaken op orde. De administrateurs van ons loonservicebureau verzorgen de volledige salaris- administratie, regelen arbeidscontracten, subsidies en begeleiden bij ontslag en verzuim. Helder en inzichtelijk voor u en uw personeel.

Lees hier meer >>