• Met uw cijfers in de wolken.
    Voor digitaal overzicht en inzicht

Accountancy

G&P accountants verzorgen de financiële verantwoording van uw bedrijf; jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. U kunt rekenen op deskundig en betrouwbaar advies en een discrete uitvoering.

Uw gegevens in de cloud

Financieel inzicht waar en wanneer u wenst. Dat wilt u toch ook? G&P maakt de papierwinkel digitaal. Het bespaart u geld én papieren rompslomp.

Wij maken de gegevens toegankelijk via de cloud zodat u via het internet, op elk gewenst moment inzage heeft in uw financiële stand van zaken. Veilig en afgeschermd voor derden. Zo bepaalt u zelf wanneer u informatie tot u neemt. Uiteraard actualiseren wij uw gegevens tussentijds en ontvangt u de rapportages desgewenst op papier.

Uw tussentijdse cijfers

Tussentijds monitoren van uw cijfers is belangrijk voor uw beleidsvoering. Wij houden uw administratie actueel en maken het voor u real time toegankelijk. Via internet – in de cloud- heeft u altijd en overal toegang tot de meest actuele cijfers.

Uw jaarrekening

Jaarlijks brengen wij verslag uit van de financiële status van uw onderneming. Een heldere rapportage van de balans, de winst- en verliesrekening en toelichting, geven u inzicht in het afgelopen boekjaar en verschaffen u benodigde gegevens voor fiscale aangiften en informatieverstrekking aan banken. Hiermee voldoet u ook aan uw wettelijke verplichting.

Uw verklaring

Verklaringen voor bewindvoerder, mentoren en curatoren, verzekeringsverklaringen, beoordelingsverklaringen, verklaringen ten behoeve van subsidies, verklaringen voor JW/WMO. Een kleine greep uit de financiële verklaringen die u als ondernemer kunt overleggen. U vraagt, wij verklaren.

Uw financieringsaanvraag

Bent u starter of als ondernemer toe aan een investering? Wij begeleiden u in het traject voor aanvraag van een financiering bij kredietverstrekkers. Een goede begroting, liquiditeitsprognose en/of ondernemingsplan is essentieel. Onze accountants verzorgen wat u nodig hebt.

Uw automatisering

Automatiseren en digitaliseren draagt bij aan meer en sneller inzicht in cijfers en bedrijfsinformatie. U past uw beleid eenvoudig aan en stuurt bij waar nodig is. Wij begeleiden u bij de opzet en implementatie van de automatisering van uw administratie.

Uw accountantswerkzaamheden

Alle accountantswerkzaamheden worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Maarten Sijm AA, Cees Natter AA en Frank Gorter AA.