• Accountancy is meer
    dan actuele vakkennis.

    Accountants voor MKB bedrijven in de regio Schagen.

De accountants van G&P verzorgen op een discrete wijze de financiële verantwoording van uw bedrijf. Zij zijn uw aanspreekpunt voor, en geven advies over, de jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. Maar accountancy staat niet op zichzelf. Afstemming en overleg met onze fiscalisten, administrateurs en loonspecialisten maken van onze accountants uw vertrouwenspersoon en sparringpartner.

Uw tussentijdse cijfers

Tussentijds monitoren van uw cijfers is belangrijk voor uw beleidsvoering. Wij houden uw administratie actueel en maken het voor u real time toegankelijk. Via internet – in de cloud- heeft u altijd en overal toegang tot de meest actuele cijfers.

Uw jaarrekening

Jaarlijks brengen wij verslag uit van de financiële status van uw onderneming. Een heldere rapportage van de balans, de winst- en verliesrekening en toelichting, geven u inzicht in het afgelopen boekjaar en verschaffen u benodigde gegevens voor fiscale aangiften en informatieverstrekking aan banken. Hiermee voldoet u ook aan uw wettelijke verplichting.

Uw verklaring

Verklaringen voor bewindvoerder, mentoren en curatoren, verzekeringsverklaringen, beoordelingsverklaringen, verklaringen ten behoeve van subsidies, verklaringen voor JW/WMO. Een kleine greep uit de financiële verklaringen die u als ondernemer kunt overleggen. U vraagt, wij verklaren.

Uw financieringsaanvraag

Bent u starter of als ondernemer toe aan een investering? Wij begeleiden u in het traject voor aanvraag van een financiering bij kredietverstrekkers. Een goede begroting, liquiditeitsprognose en/of ondernemingsplan is essentieel. Onze accountants verzorgen wat u nodig hebt.

Uw automatisering

Automatiseren en digitaliseren draagt bij aan meer en sneller inzicht in cijfers en bedrijfsinformatie. U past uw beleid eenvoudig aan en stuurt bij waar nodig is. Wij begeleiden u bij de opzet en implementatie van de automatisering van uw administratie.

Uw accountantswerkzaamheden

Alle accountantswerkzaamheden worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Maarten Sijm AA, Cees Natter AA, Frank Gorter AA en Bas Natter RA.

Uw gegevens in de cloud

Financieel inzicht waar en wanneer u wenst. Dat wilt u toch ook? G&P maakt de papierwinkel digitaal. Het bespaart u geld én papieren rompslomp.

Wij maken de gegevens toegankelijk via de cloud zodat u via het internet, op elk gewenst moment inzage heeft in uw financiële stand van zaken. Veilig en afgeschermd voor derden. Zo bepaalt u zelf wanneer u informatie tot u neemt. Uiteraard actualiseren wij uw gegevens tussentijds en ontvangt u de rapportages desgewenst op papier.

De diensten van G&P Accountants en Adviseurs

G&P Accountants en Adviseurs verzorgt de financiële verantwoording van uw bedrijf; jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. U kunt rekenen op deskundig en betrouwbaar advies en een discrete uitvoering.

Lees hier meer >>

Uw administratie op orde en overal inzichtelijk. Onze medewerkers houden uw informatie up-to-date zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Ons administratieve pakket omvat uw inkoop, verkoop en bankgegevens die we vervolgens interpreteren en rapporteren.

Lees hier meer >>

Uw fiscale zaken op orde. Onze fiscaal adviseurs verzorgen het voor u. Bezwaarschriften, aanvragen van toeslagen en belastingaangiften voor uw bedrijf, maar ook bij schenking en na verlies waarbij u erft.

Lees hier meer >>

Wij brengen uw financiële, administratieve en fiscale zaken op orde. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat u ook nodig heeft op financieel en bedrijfseconomisch gebied, onze adviseurs voorzien u van passend advies.

Lees hier meer >>

Uw loonzaken op orde. De administrateurs van ons loonservicebureau verzorgen de volledige salaris- administratie, regelen arbeidscontracten, subsidies en begeleiden bij ontslag en verzuim. Helder en inzichtelijk voor u en uw personeel.

Lees hier meer >>