• Bedrijfsovername of
    bedrijfsoverdracht is een
    uitdaging die bij ons past.

    bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername

Bij een bedrijfsoverdracht of -overname spelen niet alleen de bedrijfsresultaten. Ook kennis en ervaring van economische, juridische en financieringsvraagstukken is van groot belang. Of het nu gaat over een familiebedrijf, een management buy-in of een buy-out: Als adviseur is naast de juiste kennis ook betrokkenheid en inlevingsvermogen van groot belang. Aspecten waarop wij ons specialist in bedrijfsoverdrachten en – overnames graag in onderscheiden.

Het adviseren en begeleiden van overnames en bedrijfsoverdrachten is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van G&P Accountants en Adviseurs. Deze bedrijfsactiviteiten voeren wij uit onder de naam De Overdrachtsadviseur. Meer daarover leest u op deze website.

De diensten van G&P Accountants en Adviseurs

G&P Accountants en Adviseurs verzorgt de financiële verantwoording van uw bedrijf; jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. U kunt rekenen op deskundig en betrouwbaar advies en een discrete uitvoering.

Lees hier meer >>

Uw administratie op orde en overal inzichtelijk. Onze medewerkers houden uw informatie up-to-date zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Ons administratieve pakket omvat uw inkoop, verkoop en bankgegevens die we vervolgens interpreteren en rapporteren.

Lees hier meer >>

Uw fiscale zaken op orde. Onze fiscaal adviseurs verzorgen het voor u. Bezwaarschriften, aanvragen van toeslagen en belastingaangiften voor uw bedrijf, maar ook bij schenking en na verlies waarbij u erft.

Lees hier meer >>

Wij brengen uw financiële, administratieve en fiscale zaken op orde. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat u ook nodig heeft op financieel en bedrijfseconomisch gebied, onze adviseurs voorzien u van passend advies.

Lees hier meer >>

Uw loonzaken op orde. De administrateurs van ons loonservicebureau verzorgen de volledige salaris- administratie, regelen arbeidscontracten, subsidies en begeleiden bij ontslag en verzuim. Helder en inzichtelijk voor u en uw personeel.

Lees hier meer >>