• Particulier, kleine of grote
  onderneming: belastingen
  moeten we allemaal betalen.
  Bij G&P gaat het niet
  om de vraag wanneer,
  maar over hoeveel.

  belastingadvies, fiscalisten, belastingdienst

De belastingwetgeving is complex en wijzigt doorlopend. Daarom zijn onze fiscalisten specialisten. Ze volgen doorlopend vakcursussen en volgen alle ontwikkelingen op de voet. Door hun actuele kennis en ruime ervaring kunnen zij u volledig en optimaal ontzorgen op het gebied van (complexe) aangiftes, bezwaarschriftprocedures, toeslagen en bij schenkingen of verlies waarbij u erft.

Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers en particulieren

Aangiftebiljetten, T-biljetten, de fiscus vraagt nogal wat. Wij zorgen voor juiste verwerking en toezending zodat u zeker bent van een goede afwikkeling.

Aangifte vennootschapsbelasting

Belastingplichtig. De meeste ondernemers zijn het en dienen voor de Wet Vennootschapsbelasting aangifte te doen. Werkzaamheden die wij u graag uit handen nemen. Ieder zijn vak tenslotte.

Aangifte schenk- en erfbelasting

Heeft u een schenking ontvangen? Ontzettend fijn, maar houd er rekening mee dat u schenkbelasting betaalt. Ook als u na een verdrietige gebeurtenis zoals een overlijden geld erft, is er belasting verschuldigd: erfbelasting. Wij nemen u de zorg voor aangifte uit handen.

Aangifte dividendbelasting

Bij het uitkeren van dividend door bijvoorbeeld een B.V. aan haar aandeelhouder(s) is aangifte vereist waarbij 15% dividendbelasting door de uitkerende partij moet worden afgedragen. Wij verzorgen de aangifte zodat u zeker bent van een goede afwikkeling.

Bezwaar- en beroepschriften tegen belastingaanslagen

Klopt uw belastingaanslag niet? Ook in dat geval behartigen wij uw belangen. Wij maken hiertegen bezwaar bij de fiscus. Als dit negatief uitpakt tekenen wij hiertegen beroep aan bij de Rechtbank cq. Het Gerechtshof en vertegenwoordigen wij u tijdens de zitting. Wanneer ook zij niet over de brug komen, gaan wij desgewenst in cassatie bij de Hoge Raad, ons hoogste gerechtsorgaan.

Aanvraag toeslagen en beschikkingen

Heeft u recht op zorgtoeslag, huurtoeslag en/of kinderopvangtoeslag? Wij onderzoeken en regelen het voor u. Ook waar het gaat om beschikkingen zoals gebruikelijk loon, vaststelling verlies en middeling, zijn wij er voor u.

Uw fiscalisten

Uw fiscale belangen worden behartigd door mr. Ronald Gorter en zijn team, te weten mr. Fons van Haastrecht, Tiffaney Groen, Tanja Groot en Mandy Brüss.

• Inkomstenbelasting • Vennootschapsbelasting • Schenkbelasting • Erfbelasting • Dividendbelasting • Bezwaarschriften • Toeslagen

Uw gegevens in de cloud

Financieel inzicht waar en wanneer u wenst. Dat wilt u toch ook? G&P maakt de papierwinkel digitaal. Het bespaart u geld én papieren rompslomp.

Wij maken de gegevens toegankelijk via de cloud zodat u via het internet, op elk gewenst moment inzage heeft in uw financiële stand van zaken. Veilig en afgeschermd voor derden. Zo bepaalt u zelf wanneer u informatie tot u neemt. Uiteraard actualiseren wij uw gegevens tussentijds en ontvangt u de rapportages desgewenst op papier.

De diensten van G&P Accountants en Adviseurs

G&P Accountants en Adviseurs verzorgt de financiële verantwoording van uw bedrijf; jaarrekeningen, verklaringen, financieringsaanvragen, automatisering en periodieke cijfers. U kunt rekenen op deskundig en betrouwbaar advies en een discrete uitvoering.

Lees hier meer >>

Uw administratie op orde en overal inzichtelijk. Onze medewerkers houden uw informatie up-to-date zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Ons administratieve pakket omvat uw inkoop, verkoop en bankgegevens die we vervolgens interpreteren en rapporteren.

Lees hier meer >>

Uw fiscale zaken op orde. Onze fiscaal adviseurs verzorgen het voor u. Bezwaarschriften, aanvragen van toeslagen en belastingaangiften voor uw bedrijf, maar ook bij schenking en na verlies waarbij u erft.

Lees hier meer >>

Wij brengen uw financiële, administratieve en fiscale zaken op orde. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Wat u ook nodig heeft op financieel en bedrijfseconomisch gebied, onze adviseurs voorzien u van passend advies.

Lees hier meer >>

Uw loonzaken op orde. De administrateurs van ons loonservicebureau verzorgen de volledige salaris- administratie, regelen arbeidscontracten, subsidies en begeleiden bij ontslag en verzuim. Helder en inzichtelijk voor u en uw personeel.

Lees hier meer >>